trešdiena, 2012. gada 8. augusts

Kabeļtelevīzija

Kas ir Kabeļtelevīzija? Kabeļtelevīzija ir televīzija, kur signāls tiek izplatīts kabeļtīklos. Kā tiek uztverta Kabeļtelevīzija? Kabeļtelevīzija TV signālu uztver no pavadoņiem. Kur tālāk nonāk kabeļtelevīzijas signāls? Kabeļtelevīzijas signāls, kuru uztver no pavadoņiem nonāk kabeļu tīklā – Tavā televizorā. Lielā vai mazā televizorā, tam nav lielas nozīmes, bet galvenais lai kabeļtelevīzijas signāls nonāk tur, kur tam jānonāk.

Kas ir labs, kas ir slikts šai televīzijai pazīstamai, kā kabeļtelevīzijai. Protams daudz, daudz un ļoti daudz tv kanāli ir kabeļtelevīzijā salīdzinot ar analogo TV. Analogā televīzija pagātne, jo tagad visi skatās kabeļtelevīziju vai digitālo televīziju un citas modernākas televīzijas, kuras piedāvā augstāku skaņas un attēla kvalitāti, daudz televīzijas kanālus…

Kas ir slikts kabeļtelevīzijā? Tas, ka ir jāvelk kabelis. Lielākā problēma ir tā, ka ne visur ir pieejama kabeļtelevīzija, bet gan lielākajās Latvijas pilsētās, jo attiecīgi tur būs lielākais pieprasījums. Tāpat ir ar klubiem un restorāniem . Vēl ir šādi tādi mīnusi, kuri nav analogai TV un digitālai TV, bet visā visumā kabeļtelevīzija ir laba lieta!

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Koka roka ir blogs par visu, ko neraksta avīzēs