trešdiena, 2014. gada 17. septembris

Kredīts no draugiem

Aizņemties naudu no draugiem cilvēkam psiholoģiski ir daudz grūtāk nekā sadarboties ar kādu izvēlētu kredītu sniedzēju kompāniju veicot kredīta pieprasījumu internetā. Tā kā ātrā kredīta ņemšana internetā ir abpusēji izdevīgs biznesa darījums - kreditori piedāvā pakalpojumu un saņem par to samaksu, bet klients saņem naudu bez piepūles un stresa, tad līgumiska vienošanās par aizdevuma saņemšanu ir mazāk jutīga, nekā naudas lūgšana no draugiem.

Apsverot domu par aizņemšanos, daudziem kļūst aktuāls jautājums, kur būtu izdevīgāk ņemt kredītu. Šodien lielākā daļa kredītu sniedzēju piedāvā ļoti izdevīgus nosacījumus piesakoties aizņēmumam. Īpaši pievilcīgi ir noteikumi kompāniju jaunajiem klientiem – pirmie kredīti tiek izsniegti bez maksas. Līdz ar to – aizdevējs uzņēmums var būt lielisks draugs, kurš aizdod naudu bez papildus procentiem. Savukārt, šībrīža sarežģītajā ekonomiskajā situācija, bieži vien pat tas, kurš tiek uzskatīts par draugu, var paprasīt piemaksāt par to, ka ir aizdevis naudu. Emocionāli nepatīkami ir aizņemties no draugiem īpaši reizēs, kad nepieciešami naudas līdzekļi, lai atrisinātu kādas finansiālas problēmas, par kurām persona nevēlas informēt paziņas, draugus un radus. Tādēļ strikta juridiska vienošanās ar kredītu sniedzēju, ir ļoti ērts veids, kā tikt pie nepieciešamās naudas. Un izpaliek neglaimojošā naudas lūgšana no draugiem, kā arī neērtā taisnošanās tajā reizēs, kad parādu neizdodas atdot atrunātajā laikā.

Pretēji ir sadarbojoties ar juridisku kreditoru – bez liekiem jautājumiem tiek pagarināts atmaksas termiņš, vienīgi jāpiemaksā noteikta naudas summa par šādu papildus pakalpojumu.

 

  © 2009 Koka roka ir blogs par visu, ko neraksta avīzēs