trešdiena, 2016. gada 24. augusts

Par maluzvejnieku noķeršanu sola atlīdzību

Sludinājumā, kas sola atlīdzību par maluzvejnieka noķeršanu norādīta e-pasta adrese un ieteikts sūtīt īsziņas uz tālruņa numuru. Sastaptie salacgrīvieši gan tam īsti negrib ticēt, tomēr atzīst, ka doma ir laba. Šoruden gan Salacgrīvā arī pavisam oficiāli nolemts aicināt sabiedrību pastiprināti iesaistīties lašu un taimiņu aizsargāšanā. Pašvaldībā izsludināta akcija ‘’upes sargs’’, izveidota komisija un apstiprināts balvu fonds 300 eiro apjomā, par iemūžinātām maluzvejnieku aktivitātēm. Šogad papildināts arī inspektoru aprīkojuma klāsts, iegādāta nakts redzamības kamera, rācijas. Reidos dodas ne tikai vides inspektori, bet arī pašvaldības policija un makšķernieku biedrība. Tiesa jāatzīst gan, ka arī paši maluzvejnieki visbiežāk izrādās vietējie iedzīvotāji.
--> Read more...

pirmdiena, 2016. gada 8. augusts

Kredīts remontam

Ir divi varianti – vienkārši kredīts dzīvokļa remontam, vai patēriņa kredīts dzīvokļa remontam. Kā jau iepriekš tika minēts, būs ļoti grūti aizņemties papildu naudu, ja esi paņēmis hipotekāro kredītu. Tomēr Latvijā Credit24 piedāvā šādu iespēju, taču viņi katru klientu izvērtēs ļoti individuāli un pat ja tavi ienākumi ir pietiekami, viņi tev kredītu remontam var atteikt, jo katra kredītiestāde izvērtē savus riskus, jo pats galvenais – viņi izvērtēs, cik daudz brīvās naudas tev paliek pēc ikmēneša hipotekārā kredīta samaksas, ja nauda paliek pietiekoši, un būs iespēja samaksāt arī par šeit paņemto dzīvokļa kredītu, tad problēmām nevajadzētu būt un Tu varēsi saņemt kredītu remontam līdz, aptuveni 3000 Eiro, atmaksas termiņš parasti ir no pusotra līdz diviem gadiem.

Otrais variants ir patēriņa kredīts! Tiem, kas nezina – patēriņa kredīts ir paredzēts dažādiem dzīves gadījumiem, parasti šis kredīts ir savu vēlmju īstenošanai. Tieši tāpat patēriņa kredītu var paņemt savas dzīves vietas remontam, neatkarīgi vai tā ir māja vai dzīvoklis. Ņemot patēriņa kredītu, kredītdevējam parasti nav jāmin vai jāatskaitās, kam Jūsu paņemtā naudas summa tiks veltīta. Tieši tāpat kā pirmajā variantā – ja jau esat paņēmis hipotekāro kredītu, tad ikviens patēriņa kredīta devējs izvērtēs vai spēsiet atmaksāt Jūsu paņemto kredītu, taču tiem, kas vienkārši vēlas izremontēt savu māju vai dzīvokli un nav to nopircis izmantojot hipotekāro kredītu – tad tieši patēriņa kredīts šajā gadījumā būs vislabākais variants. Patēriņa kredīta nosacījumi ir salīdzinoši vienkārši, daudzi šo kredīta veidu uzskata par labāko no visiem, jo to tik tiešām ir vienkārši aizņemties. Šo kredītu izsniedz no 18 gadu vecuma, kas ir liels tiem, kas tiešām vēlas savas gaitas sākt jau jaunībā, protams galvenais nosacījums – lai katru mēnesi būtu regulāri ienākumi, lai tādējādi tiktu samaksāts katra mēneša rēķins par paņemto patēriņa kredītu. Un protams pats galvenais noteikums, uz kuru skatās gandrīz jebkura kredītiestāde – Jums pavisam noteikti, nevar būt parādsaistības vai nesamaksāti rēķini, kas jau sen ir ielaisti!

Izvērtējiet vai esiet spējīgi atmaksāt sevis paņemto kredītu un atcerieties – aizņemies atbildīgi!
--> Read more...

 

  © 2009 Koka roka ir blogs par visu, ko neraksta avīzēs