piektdiena, 2012. gada 17. augusts

Cietie diski SSD

Cietie diski SSD ir nopērkami tepat interneta veikalā. Tie ir cietie diski (SSD) no ražotājiem A-Data, Apacer, Corsair, Crucial, Digitus, Exceleram, Intel, Kingston, OCZ, Patriot. Pērc cietos diskus SSD interneta veikalā, jo piegāde ir visā Lavijā.

Cietie diski ar apjomu 0GB, 8GB, 16GB, 30GB, 32GB, 40GB, 60GB, 64GB, 80GB, 90GB, 96GB, 120GB, 128GB, 160GB, 250GB. Cietā diska apjoms norāda, cik lielu informācijas apjomu spēj saglabāt cietais disks. Cietais disks (HDD – Hard Disk Drive) ir magnētiska datu glabāšanas ierīce. Parasti personālajos datoros lieto 3,5″ cietos diskus, bet portatīvajos datoros un serveros lieto 2,5″ cietos diskus. Cietais disks, kas pazīstams arī kā fiksētais disks, jo tos izņem tikai, lai nomainītu ir viena no svarīgākajām datora sastāvdaļām.

Cietie diski SSD
lielā izvēlē un no populāriem ražotājiem, kā piemēram, A-Data, Apacer, Corsair, Crucial, Digitus, Exceleram, Intel, Kingston un citiem. Ārējie cietie diski arī ir nopērkami zemo cenu interneta veikalā. Piegādes iespējas tiek nodrošinātas Rīgā un pārējā Latvijas teritorijā.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Koka roka ir blogs par visu, ko neraksta avīzēs